Könyveim

A „Túl a sulin” című, több részes sorozat témái azok a képességek, készségek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy boldoguljunk a mai fogyasztói társadalomban. Célom, hogy felébresszem a vágyat a tanulásra, az önképzésre, a vállalkozásra. Szeretném, ha könyveim segítségével jobb emberekké, jobb vezetőkké, nyitottabbá, kreatívabbá válnának azok, akik olvassák. Az általam megcélzott olvasóközönség az általános és a középiskolás korosztály, a szülők és a pedagógusok.
Az ötletet néhány helyettesített történelem óra adta, amelyeken kötetlen formában beszélgettem a gyerekekkel. Ez többször is megismétlődött és később már tudatosan irányítottam a kérdéseket, és a válaszok a különböző osztályokban nagyon hasonlítottak egymásra. Ezeket a beszélgetéseket lejegyeztem, megszerkesztettem és igyekeztem olyan formába önteni, hogy bárki számára könnyen emészthető legyen, és még véletlenül se tűnjön okoskodásnak.
A sorozat első kötete:
Siker, célok, célkitűzés.
A második kötet címe:
Ki vagyok én?
A harmadik kötet címe:
Kommunikáció

Tervezett kötetek: Tanulási képességek, Kreativitás, Probléma megoldás, Gondolkodás, Szociális képességek, Vezetés, Vállalkozás